LIESIKUPU VALLOX DELICO PTD AC 600 MUSTA

7911303

698,00 €
1 073,84 € (Säästä 35%)
Sisältää alv:n
Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Vallox Delico PTD AC -liesikupu soveltuu vaihtovirtapuhaltimilla (AC) varustettujen ilmanvaihtokoneiden, huippuimureiden ja ilmalämmityskoneiden ohjaamiseen. Eleettömään skandinaaviseen tyyliin suunniteltu liesikupu on tehokas kärynpoistaja, jonka etupaneeli sulautuu kauniisti keittiökalusteiden joukkoon. Suomessa valmistettujen kupujen etupaneelin värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen.

Liesikuvun käyttömukavuutta edistävät laadukas ja sulavaliikkeinen höyrynkeräysosa, etupaneelin helppokäyttöiset kosketuspainikkeet sekä himmennettävä, tasaisesti valaiseva LED-valaisin. Kuvuissa on myös turvallisuutta edistävä liesivahtitoiminto.

Vallox Delico PTD AC -liesikuvun kolmiportainen muuntajasäädin sopii vaihtovirtapuhaltimien (AC) ohjaamiseen. Liesikupuun voidaan ohjelmoida käyttöönotossa 0-asento sekä kärynpoistoon 15 minuutin jälkikäynti. Moottoroidussa sulkuläpässä on säädettävä ajastintoiminto.
Liesikupu on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm levyisenä.

Vallox Delico PTD AC sopii korvaamaan seuraavat Vallox-liesikuvut: LM, LMP, PTS, PTD AC, PTX, PTXP ja PTXPA. Sähköliitäntä on kiinteä.
Soveltuu seuraaviin käyttökohteisiin
Kerrostalot icon

  • ean13
    6415879113036
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...