ILMANVAIHTO

Ilmanvaihtojärjestelmän vinkit - olkaas hyvä!

Ilmanvaihtojärjestelmä kannattaa tarkistaa ja huoltaa, jotta se toimii mahdollisimman tehokkaasti ja terveellisesti.

Suodattimien vaihto:

Varmista, että ilmanvaihtojärjestelmän suodattimet ovat puhtaita ja vaihda ne tarvittaessa. Suodattimet poistavat ilmasta pölyä ja muita hiukkasia, jotka voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia ja muita terveysongelmia.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus:

Ilmanvaihtokanavat keräävät ajan mittaan pölyä, hiuksia ja muita epäpuhtauksia. Tämä voi johtaa huonoon sisäilman laatuun ja hengitysvaikeuksiin. Puhdistamalla kanavat voit parantaa sisäilman laatua ja varmistaa, että ilmanvaihto toimii tehokkaasti.

Ilmanvaihtolaitteen huolto:

Ilmanvaihtolaitteisto on tärkeä osa ilmanvaihtojärjestelmää, ja sen huolto on tärkeää. Ilmanvaihtolaitteiston tarkastus ja puhdistus varmistaa, että se toimii tehokkaasti ja energiatehokkaasti.

Ilmankosteuden tarkkailu:

Ilmankosteus on tärkeä tekijä sisäilman laadussa. Liian kostea ilma voi aiheuttaa home- ja kosteusvaurioita, kun taas liian kuiva ilma voi aiheuttaa iho- ja hengitystieongelmia. Ilmankosteuden tarkkailu ja tarvittaessa kosteuden lisääminen tai vähentäminen voi auttaa parantamaan sisäilman laatua.

Ilmanvaihdon säätö:

Ilmanvaihdon säätäminen voi auttaa optimoimaan sisäilman laatua ja energiatehokkuutta. Ilmanvaihtojärjestelmän säätäminen asiantuntijan avulla voi auttaa parantamaan sen toimintaa ja säästämään energiaa.

Soita 02-4808 1686 ja kysy lisää tai tule käymään myymälässämme! Tervetuloa!

Loading...