Nedis SmartLife Vesi Ohjaus

BTWV10GN

53,19 €
55,99 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Bluetooth® | Akkukäyttöinen | IP54 | Maksimi vedenpaine: 8 bar | Android™ / IOS

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

• Helppo asentaa - työkaluja ei tarvita
• Täysin langaton ratkaisu
• Bluetooth Low Energy -tekniikka
• Hallinta SmartLife-sovelluksella tai manuaalisesti ohjausyksiköstä
• Toiminta ei riipu Wi-Fi-verkon kantamasta, vaan laite yhdistetään Bluetooth-yhteydellä suoraan puhelimeen
• Useiden eri aikataulujen helppo määritys
- jopa kolme viikoittaista aikataulua
- kasteluaika 1 minuuttia - 12 tuntia
- intervallitila: 5 sekuntia - 1 minuutti
• Mittaa ja näyttää veden virtausmäärän (litraa vettä päivässä) kaaviossa
• Toimii 4 AA-paristolla (eivät sisälly toimitukseen), jotka kestävät jopa 6 kuukautta

Nedis SmartLife -kastelunhallintalaite muuttaa vesihanasi älykkääksi kastelujärjestelmäksi, jonka voit ajastaa älypuhelimella tai kytkeä toimintaan painikkeella.
Kasvisi ja nurmikkosi saavat vettä luotettavasti myös ollessasi poissa kotoa. Kiinnitä kastelunhallintalaite vesihanan ja sadettimen tai puutarhaletkun väliin (työkaluja ei tarvita) ja yhdistä se Nedis SmartLife -mobiilisovellukseen Bluetooth-yhteydellä.

SmartLife-sovelluksen avulla voit helposti määrittää jopa kolme mukautettavaa viikoittaista aikataulua, joiden mukaan laite hoitaa puutarhasi kastelun tiettyinä ajankohtina tai päivinä. Avautumis- ja sulkeutumisajan sisältävän perusaikataulun lisäksi voit myös määrittää kasteluajan 1 minuutista 12 tuntiin tai asettaa venttiilin tulvimista ehkäisevään intervallitilaan, jolloin se on auki vain tietyn määrän sekunteja minuutissa (5 sekunnista 1 minuuttiin). Voit siis lähteä lomalle ilman, että sinun tarvitsee pyytää puutarhuria tai naapureita kastelemaan kasveja tai nurmikkoa ollessasi poissa kotoa.

Nedis SmartLife -sovelluksella voit hallita ja mitata veden virtausmäärän (litraa päivässä) ja näyttää sen viimeisen 10 päivän ajalta kaaviossa.

IP54-vesitiivis älykäs kastelunhallintalaite on paristokäyttöinen (paristot eivät sisälly toimitukseen), joten se on täysin langaton eikä tarvitse toimiakseen virtapistorasiaa. Neljä AA-paristoa kestää jopa kuusi kuukautta. Sen lähdössä on 3/4 tuuman yleiskierre ja tulossa 1 tuuman kierre, ja sen mukana toimitetaan 3/4 tuuman tulokierre.

Bluetooth-yhteyden ansiosta se toimii kaikkialla, vaikka Wi-Fi-yhteyttä ei olisi käytettävissä. Sinun tarvitsee vain olla Bluetooth-yhteyden kantamalla (enintään 50 m), kun haluat muuttaa aikataulua."Nedis SmartLife -kastelunhallintalaitteella et enää unohda kastella kasvejasi ja nurmikkoasi. Kiinnitä se vesihanan ja sadettimen tai puutarhaletkun väliin (työkaluja ei tarvita) ja yhdistä se puhelimessasi Nedis SmartLife -sovellukseen Bluetooth-yhteydellä.

Kun olet määrittänyt sovelluksen aikatauluun joka viikonpäivälle kasteluajan, sovellus avaa ja sulkee venttiilin tarkasti aikataulun mukaan, joten voit huoletta lähteä lomalle. Sinun ei siis tarvitse pyytää puutarhuria tai naapureita kastelemaan kasveja tai nurmikkoa ollessasi poissa kotoa.

Avaamis- ja sulkemisajan sisältävän perusaikataulun lisäksi voit myös asettaa venttiilin tulvimista ehkäisevään intervallitilaan, jolloin se on auki vain tietyn määrän sekunteja minuutissa.

Älykäs Kastelunhallintalaite on paristokäyttöinen (paristot eivät sisälly toimitukseen), joten se on täysin langaton eikä tarvitse toimiakseen virtapistorasiaa. Neljä AA-paristoa kestää jopa kuusi kuukautta.

Koska se käyttää Bluetooth-yhteyttä, se toimii kaikkialla, olipa puutarhasi tai pihasi miten suuri tahansa. Sinun tarvitsee vain olla Bluetooth-yhteyden kantamalla (enintään 50 m), kun haluat muuttaa aikataulua.

Virtauksen hallinnan lisäksi laite myös mittaa virtausmäärän (litraa päivässä) ja näyttää sen viimeisen 10 päivän ajalta helppolukuisessa kaaviossa Nedis SmartLife -sovelluksessa.
  • ean13
    5412810334377
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...