Tilaa veloitukseton ilmalämpöpumpun asennuskartoituskäynti

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kartoittaa huoneensa tai tilansa tarpeet ja saada suositus oikeasta ilmalämpöpumpusta.

Arviokäynnillä asentajamme tarkastelee huolellisesti asiakkaan tilan ominaisuuksia ja tarpeita. Tämä sisältää muun muassa tilan koon, eristystason, ikkunoiden suunnan ja muut ilmastoon vaikuttavat tekijät. Asentajamme hyödyntävät ammattitaitoaan ja kokemustaan löytääkseen juuri oikean ilmalämpöpumpun, joka vastaa asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Arviokäyntimme on täysin veloitukseton eikä velvoita asiakasta mihinkään ostopäätökseen. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme konkreettista tietoa ja suosituksia, jotta he voivat tehdä tietoisen päätöksen ilmalämpöpumpun hankinnasta.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri itselleen sopivan ilmalämpöpumpun, joka tarjoaa tehokkaan lämmityksen ja viilennyksen sekä säästää energiaa pitkällä aikavälillä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa veloitukseton arviokäynti. Ammattitaitoinen asentajamme on valmis auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun ilmalämpöpumpputarpeisiisi.

Perusasennus sisältää tarvikkeet asennukseen (yksi kevyt läpivienti, seinäteline/ maateline, sähkönsyöttö ja putkimatka sisäyksikön ja ulkoyksikön välillä noin 5 metriä).

 

Kuinka ilmalämpöpumpun asennus etenee?

 

1.       Ota yhteyttä: Sovitaan veloitukseton kartoituskäynti 02 480 81686

2.       Veloitukseton kartoituskäynti: Asentajamme tulee paikanpäälle kartoittamaan asennuspaikan

3.       Tarjouksen vastaanotto: Saat ilmalämpöpumpusta ja asennuksesta kirjallisen tarjouksen, missä on huomioitu laitteiston optimaalinen sijoituspaikka ja tarvittavat asennustarvikkeet.

4.       Asennus: Hyväksytyn tarjouksen jälkeen sertifioitu kylmäasentajamme saapuu sovittuna päivänä. Asennamme sisä- ja ulkoyksiköt ”avaimet käteen” -periaatteella.

5.       Nauti: Asennus on yleensä valmiina saman päivän aikana. Annamme asennustyölle 2 vuoden takuun. Laitteiden takuuajat ovat merkkikohtaisia. Meiltä saat myös jatkossa huoltotoimenpiteet.

 

Ota heti yhteyttä ja tilaa veloitukseton arviokäynti joko soittamalla numeroon 02 480 81686 tai täyttämällä ennakkokartoituslomake nopeuttamaan asiointia. Asennukset jopa 2-7 päivän sisällä!

Loading...