Tilaa veloitukseton ilmanvaihdon kuntokartoituskäynti 

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kartoittaa kodin ilmanvaihdon tarpeet ja saada suositus oikeasta ilmanvaihtojärjestelmästä ja tulevista toimenpiteistä. Kartoituskäynnillämme asiantuntijamme tarkastelevat huolellisesti kodin ominaisuuksia (mm. talon ikä, eristykset, rakenteet). Ammattitaitoiset asiantuntijamme hyödyntävät osaamistaan ja kokemustaan löytääkseen juuri oikean ilmanvaihtojärjestelmän, joka vastaa kodin tarpeita ja toiveita.

Kartoituskäyntimme on täysin veloitukseton eikä velvoita sinua mihinkään ostopäätökseen. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme konkreettista tietoa ja suosituksia, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen ilmanvaihtojärjestelmän päivityksestä. Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri itselleen sopivan ilmanvaihtojärjestelmän, joka tarjoaa tehokkaan ilmanvaihdon ja mahdolliset energiansäästöt pitkällä aikavälillä.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kotisi ilmanvaihtotarpeisiin. Ota heti yhteyttä ja tilaa veloitukseton arviokäynti joko soittamalla numeroon 02 480 81686 tai täyttämällä ennakkokartoituslomake nopeuttamaan asiointia.

Loading...