SÄÄDINKUPU VALLOX DELICO PTD EC 500 VALKOINEN

7911287

677,85 €
1 042,84 € (Säästä 35%)
Sisältää alv:n
Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Vallox Delico PTD EC on moderni, tasavirtapuhaltimilla (EC) varustettujen ilmanvaihtokoneiden ja huippuimureiden ohjaamiseen soveltuva säädinkupu. Kuvussa yhdistyvät tehokas kärynpoisto ja keittiöön huomaamattomasti sulautuva skandinaavinen design. Moderni etupaneeli on saatavilla mustana ja valkoisena, joten se sopii kauniisti eri tyylisiin keittiöihin.

Säädinkuvun tukeva höyrynkeräysosa liikkuu sulavasti sisään ja ulos. Ohjaus tapahtuu etupaneelin helppokäyttöisten kosketuspainikkeiden avulla, ja tehokas LED-valaisin tuo mukavuutta ruuanlaittoon. Vallox Delico PTD EC -kuvussa on myös turvallisuutta lisäävä liesivahtitoiminto.

Säädinkuvussa on kolmiportainen puhallinnopeuden säätö, jonka jokainen nopeus on esivalittavissa. Sulkuläppä on moottoroitu ja siinä on 45-120 minuuttiin säädettävä ajastintoiminto. Kärkitiedon saa läpän auetessa. Kuvun minimi-ilmavirta on säädettävissä ja siihen voidaan ohjelmoida 15 minuutin jälkikäynti.

Vallox Delico PTD EC on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm levyisenä. Vallox Delico -kupusarja valmistetaan Suomessa, Loimaalla.

  • ean13
    6415879112879
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...