• LIESIKUPU VALLOX DELICO KTD  600 VALKOINEN
  • LIESIKUPU VALLOX DELICO KTD  600 VALKOINEN

LIESIKUPU VALLOX DELICO KTD 600 VALKOINEN

7911296

416,70 €
641,08 € (Säästä 35%)
Sisältää alv:n
Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Vallox Delico KTD on kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin liitettävä liesikupu, jossa yhdistyvät eleettömän tyylikäs muotoilu ja tehokas kärynpoisto. Suomessa valmistettavia kupuja on saatavilla valkoisella ja mustalla etupaneelilla, jotka sopivat eri tyylisiin keittiöihin.

Liesikuvun kärynpoistoa edistävä, ulosvedettävä höyrynkeräysosa on helppokäyttöinen ja liikkuu sulavasti. Kun liesi ei ole käytössä, höyrynkeräysosa työntyy sisään ja tyylikäs etupaneeli sulautuu kauniisti keittiökalusteisiin. Tehokas ja häikäisemätön LED-valaisin tuo mukavuutta ruuanlaittoon.

Vallox Delico KTD:ssa on 125 mm kiinnityskehys savunrajoittimena toimivaa yhteiskanavaventtiiliä varten (Savunrajoitin on erikseen tilattava lisävaruste). Liesikuvun kiinnitys keittiökalusteiden sivulevyihin tapahtuu uudenlaisten kiinnityslistojen avulla. Kiinnityslistat toimivat sapluunana helpottaen kuvun tarkkaa asennusta, eikä kupua tarvitse kannatella asennuksen aikana. Mukana tulevan verhoilulistan ansiosta Delico KTD sopii eri syvyisiin keittiökalusteisiin.

Vallox Delico KTD kupua on saatavilla sekä 500 että 600 mm levyisinä.
Vallox Delico KTD sopii korvaamaan Valloxin liesikupumallit KT, KTS, KTX ja KTC. Sähköliitäntä on pistotulpalla.

Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 other products in the same category

Loading...