LIESIKUPU VALLOX DELICO KTD A 600 VALKOINEN

7911292

714,92 €
1 099,88 € (Säästä 35%)
Sisältää alv:n
Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Vallox Delico KTD A on ajastintoimisella sulkuläpällä varustettu liesikupu ilmanvaihtojärjestelmiin, joiden ilmanvaihtoa ei säädetä liesikuvulta. Eleettömään skandinaaviseen tyyliin suunniteltu liesikupu on tehokasta kärynpoistoa arvostavan valinta, joka sulautuu huomaamattomasti osaksi keittiötä.

Liesikupu sopii sekä kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin että huoneistokohtaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin. Vallox Delico KTD A:n käyttömukavuutta edistävät laadukas, sulavasti liikkuva höyrynkeräysosa ja etupaneelin helppokäyttöiset kosketuspainikkeet. Tasainen ja häikäisemätön LED-valaisin tuo mukavuutta ruuanlaittoon ja liesivahtitoiminto huolehtii turvallisuudesta. Lasinen etupaneeli on helppo pitää puhtaana.

Suomessa valmistettavissa Vallox Delico KTD A -liesikuvuissa on moottoroitu sulkuläppä, jonka ajastin on ohjelmoitavissa 45-120 minuuttiin. Kärkitiedon saa läpän auetessa. Minimi-ilmavirta on helposti säädettävissä.

Liesikupu on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm levyisenä. Etupaneelin värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin asennettavaan KTD A -liesikupuun tulee yhdistää Vallox Savunrajoitin.

  • ean13
    6415879112923
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...