VAIHTOVENTTIILI FRESH TL-DE SISÄOSA, YHDE Ø98/100 mm

8823700

34,99 €
63,61 € (Säästä 45%)
Sisältää alv:n

Vaihtoventtiili TL-DE, Ø98 mm:n kanavayhteellä

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

TL-D seinäventtiilissä on erittäin tyylikäs muotoilu. Venttiilin kansi on maalattavissa tai tapetoitavissa. Venttiili on varustettu kestävällä kondenssieristeellä, myrskysuojalla sekä suodattimella. Myrskysuoja estää energiahukan tuulisella säällä. Ilmavirtauksen määrää säädetään venttiilin kannen avauskulmaa vaihtamalla. Kannen avauskulman ansiosta sisään tuleva ilma ohjautuu ylöspäin ja sivuille, jonka johdosta tuloilma on miellyttävää ja vedotonta. Ilmavirran puhalluskuvio on kehitetty soveltumaan myös lattialämmityksen kanssa.

TL-DE venttiilin sisäosa on tarkoitettu asennettavaksi jo asennetun korvausilmaventtiilin tilalle. Sopii asennettavaksi kanavaan, jonka sisämitta on Ø98 mm tai Ø100 mm (tiivisteen kanssa).

Seinään asennattava korvausilmaventtiili on suunniteltu ylläpitämään jatkuvaa ilmanvaihtoa makuu- tai olohuoneissa. Ainutlaatuisen puhalluskuvion ja tehokkaiden suodattimien ansiosta korvausilma on vedonta ja raikasta. Suositeltu sijainti on mahdollisimman korkealla seinässä. Mikäli asunnossa on lämpöpatteri niin sijoitus mieluiten patterin yläpuolelle. Näin saavutetaan miellyttävin ilman virtaus huoneeseen. Ilmamäärä on säädettävissä venttiilin kannen avauskulmaa vaihtamalla. Varmistaaksesi hyvän ilmanlaadun ja ilman virtauksen tulisi suodatin puhdistaa/vaihtaa 1-2 kertaa vuodessa.

Myyntipakkaus sisältää venttiilin sisäosan sekä kanavayhteen Ø98 mm kanaviin. Kanavayhteiden avulla voit vaihtaa vanhan Fresh 90, 100 ja TL-F korvausilmaventtiilin tilalle uuden TL-D venttiilin sisäosan ja jättää läpivientiputket sekä ulkosäleikön paikalleen.
Tekniset tiedot

Nimi: Fresh TL100DE sisäosa
Sisämitta (K x L): 160 x 160 mm
Kapasiteetti: 7,5 l/s (10 Pa)
Asennusreikä: Ø105 mm
Materiaali: ABS muovi (kierrätyskelpoinen)
Väri: Valkoinen
  • ean13
    7318116290660
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...