PUHALLIN PAX SIROCCO 3 NOP. VALO JA KOST.

8040654

208,32 €
416,64 € (Säästä 50%)
Sisältää alv:n

Sirocco on täysin automaattinen puhallin, toimintavalmis tehdasasetuksillaan

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Pax Sirocco on täysautomaattinen puhallin valo- ja kosteustunnistimella. Se on aivan vastaava kuin Calima, mutta Sirocco ei ole säädettävissä, eli siinä ei ole sovellusohjausta. Sirocco on puhallin, jossa yhdistyy upea muotoilu sekä uusin teknologia. Siroccolle ominaista on erittäin hiljainen käyntiääni, korkea hyötysuhde ja pieni energiankulutus. Se sopii kaikkiin tiloihin joista halutaan poistaa ilmaa, ei ainoastaan kylpyhuoneeseen. Myös veneisiin ja asuntovaunuihin (vaihtoehtoinen 12 V). Takuu 5 vuotta.

Tehdasasetuksilla Pax Calima on täysin automaattinen poistoilmapuhallin, eikä sitä tarvitse säätää lainkaan. Se käy jatkuvasti pienellä perusnopeudella, mikä varmistaa jatkuvan ilmanvaihdon. Peruskäynti tehostuu automaattisesti valotunnistimen aktivoiduttua tai kosteuden noustessa nopeasti ja merkittävästi, esimerkiksi suihkun vaikutuksesta. Kolmen eri puhallustehon lisäksi myös Boost-pikatuuletus on mahdollista (erillisellä kytkimellä).

Pax Sirocco on todella helppo asentaa ja huoleton käyttää. Puhaltimen puhdistus on tehty entistä helpommaksi eikä siihen tarvita työkaluja. Se on hyväksytty asennettavaksi kosteisiin tiloihin. Sirocco voidaan asentaa kanaviin, joiden halkaisija on 100-140 mm. Pienempiin ja suurempiin kanaviin asennus onnistuu joko Pax peitelevyillä tai korokekehyksellä. Puhallin toimii jatkuvasti perusilmanvaihdolla (noin 30 m3/h). Jos tunnistin huomaa valon muutoksen tai liikettä huoneessa, puhaltimen teho nousee (noin 60 m3/h). Jos ilmankosteus kohoaa nopeasti ja merkittävästi esimerkiksi suihkun aikana, teho nousee entisestään (noin 95 m3/h). Kun kosteus on poistunut, puhallin palaa perusilmanvaihtoon (noin 30 m3/h).

Vaihtoehtoinen 12 V: Pax Sirocco käy useisiin eri käyttökohteisiin. Sisäänrakennettu 12 voltin sisääntulo mahdollistaa puhaltimen käytön esimerkiksi kesämökillä, veneessä tai asuntoautossa. Puhallin kuluttaa erittäin vähän virtaa, joten se ei tyhjennä akkua.

Siroccon ominaisuudet
  • täysin automaattinen
  • 17-20 dB (A) 3m
  • 110 m3/h vapaapuhallus
  • energiankulutus max. 4 W
  • tehostustoiminto mahdollista eri kytkimestä
  • erillinen 12 V sisääntulo.

  • ean13
    7391477155212
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...