LTO-LAITE VALLOX 110 MV L

7912040

2 693,75 €
4 565,68 € (Säästä 41%)
Sisältää alv:n
Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Vallox 110 MV on laatua ja puhdasta sisäilmaa arvostavan valinta. Keskisuuriin asuntoihin sopiva kone huolehtii kodin ilmanvaihdosta energiatehokkaasti ja huomaamattomasti. Ilmanvaihtokoneen uuden kattoasennuslevyn kiinteä peitelista mahdollistaa helpon ja siistin asennuksen.

Koneessa on sisäänrakennetut hiilidioksidi- ja kosteusanturit, joiden avulla ilmanvaihdon toimintaa voi automatisoida. Lisävarusteena saatavilla on myös VOC- ja lisäkosteusanturit. Energiatehokkaan koneen LTO-kennon ohitus on automaattinen, eli ulkoa tulevan ilman lämmöntalteenotto ohittuu automaattisesti lämpiminä kesäkuukausina. Koneen vuosihyötysuhde on 79 %.

Vallox 110 MV -ilmanvaihtokoneen voi liittää maksuttomaan MyVallox Cloud -pilvipalveluun, jonka kautta koneen ohjaus onnistuu nettiyhteydellä mistä vain. Pilvipalveluun rekisteröity kone päivittyy automaattisesti. Ilmanvaihtokoneen ohjaamiseen voi käyttää myös koneen omaa ohjainta, liesikupua tai molempia. Koneen voi yhdistää taloautomaatioon Modbus- tai KNX-väylän kautta.
Toimitukseen sisältyvät lisävarusteet: Vesilukko SilentKlick, seinäkiinnityslevy.

  • ean13
    6415879120409
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...