LTO-LAITE VALLOX 245 MV R

7912051

4 917,82 €
8 335,28 € (Säästä 41%)
Sisältää alv:n
Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Vallox 245 MV -ilmanvaihtokone soveltuu suuriin omakotitaloihin (joissa pinta-alaa on max 400 m2) ja toimitiloihin (koulut, päiväkodit, toimistot). Se tarjoaa energiatehokasta ilmanvaihdon automatisointia: sisäisen kosteusanturin lisäksi Vallox 245 MV:ssä on sisäänrakennettu hiilidioksidianturi. Niiden avulla ilmanvaihto tehostuu ja palautuu normaalitilaan automaattisesti sisäilman kosteus- ja hiilidioksidimuutosten mukaisesti. Lisävarusteena saatava VOC-anturi reagoi sisäilman VOC-pitoisuuksiin (Volatile Organic Combounds) ja tehostaa niin ikään ilmanvaihtoa tarpeen mukaisesti. Automatisoinnin ansiosta ilmanvaihto on energiatehokasta ja tarpeenmukaista.

Vallox 245 MV:tä ohjataan MyVallox Touch tai MyVallox Control -ohjaimen avulla, kotiverkon tai pilvipalvelun kautta - vaikkapa kännykällä. Modbus-väylän kautta ilmanvaihtokoneen voi liittää myös taloautomaatioon ja se tarjoaa statistiikkaa kiinteistöstä huolehtivalle. Maksuttomaan MyVallox Could -pilvipalveluun rekisteröidyn koneen päivityspaketit latautuvat automaattisesti ja Valloxin tekninen tuki voi ongelmatilanteissa ottaa koneeseen yhteyttä etänä käyttäjän luvalla.

Vallox 245 MV on todellinen energiansäästäjä. Sen ominaissähköteho on vain 0,7 kWh/m3/s, eli se kuluttaa todella vähän energiaa vaihtaakseen ilmaa. Sen lisäksi sen vuosihyötysuhde on korkea, eli sen lämmöntalteenotto pystyy siirtämään poistoilman lämmön tuloilmaan entistä paremmin. Kesäöiden viileys saadaan hyödynnettyä, sillä koneessa on automaattinen lämmöntalteenoton ohitus viileän talteenotolla. Lämmöntalteenoton osittainen ohitus pitää tuloilman vakaana ja miellyttävänä kaikkina vuodenaikoina.
Toimitukseen sisältyvät lisävarusteet: Vesilukko SilentKlick.
  • Maksimi suositeltu asuinpinta-ala 388 m²
  • Maksimi poistoilmavirta @ 100 Pa 267 l/s
  • Maksimi tuloilmavirta @ 100 Pa 245 l/s
Soveltuu seuraaviin käyttökohteisiin
Pientalot icon

  • ean13
    6415879120515
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...