LTO-LAITE VALLOX 245 MV VKL L

7912060

5 536,02 €
9 383,08 € (Säästä 41%)
Sisältää alv:n
Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Vallox 245 MV VKL on suurten omakotitalojen (max 400 m2) ja toimitilojen (koulut, päiväkodit, toimistot) ilmanvaihtokone, joka on varustettu nestekiertoisella jälkilämmityspatterilla. Se on erinomainen ratkaisu energiatehokasta ja automatisointia vaativien tilojen ilmanvaihtoon.
Koneessa on sisäänrakennetut kosteusanturi, joka havaitsee sisäilman kosteuspitoisuuden nousun ja tehostaa ilmanvaihtoa automaattisesti. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu hiilidioksidianturi, joka tehostaa ilmanvaihtoa hiilidioksiditasapainon noustessa. Lisävarusteena siihen on liitettävissä VOC-anturi tarkkailemaan sisäilman epäpuhtauksia.
Vallox 245 MV ohjataan MYVallox Touch tai MyVallox Control -ohjaimella tai etänä MyVallox Cloud -pilvipalvelun avulla. Sen voi myös kytkeä taloautomaatioon.

Vallox 245 MV VKL kuluttaa todella vähän energiaa, sen ominaissähköteho on vain 0,7 kWh/m3/s. Lämmöntalteenoton vuosihyötysuhde on korkea, eli sen lämmöntalteenotto pystyy ottamaan talteen poistoilman lämmön ja siirtämään sen tuloilmaan jopa yli 75 prosenttisesti. Kesäöiden viileys saadaan hyödynnettyä, sillä koneessa on automaattinen lämmöntalteenoton ohitus viileän talteenotolla. Lämmöntalteenoton osittainen ohitus pitää tuloilman vakaana ja miellyttävänä myös keväisin ja syksyisin
Toimitukseen sisältyvät lisävarusteet: Vesilukko SilentKlick.

  • ean13
    6415879120607
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...