LISÄOHJAIN VALLOX SE-MALLEIHIN

7911407

218,34 €
352,16 € (Säästä 38%)
Sisältää alv:n
Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeusDigit SED-ohjain on kaikissa SE-malleissa vakiovarusteena. SE-malleihin voi liittää myös toisen langallisen SED-säätimen.
Selkeän LCD-näytön avulla voit

  • valita ilmanvaihdon tehon
  • säätää tuloilman lämpötilan
  • muuttaa koneen asetuksia

Kahdeksanportaisen säädön ansioista joka tilanteeseen löytyy sopiva ilmanvaihdon teho.

SE-malleihin voi liittää kosteus- ja hiilidioksidianturit, joiden avulla ilmanvaihtolaite säätyy automaattisesti sopivalle teholle.

Ohjaimen ominaisuuksia  • Viikkokello-ohjaus vakiona; voit ohjelmoida ilmanvaihdon tehon ja tuloilman lämpötilan vaikka viikon jokaiselle tunnille.
  • Takkakytkin ohjainpaneelilla (vakiovaruste) tai erillisellä kytkimellä (esim. itsepalautuva painokytkin valokatkaisijaryhmässä).
  • Huoltomuistutin muistuttaa oletuksena 4 kk:n välein, mutta muistutuksen aikavälin voi itse valita.
  • Kesä/talvi-automatiikka ohittaa lämmön talteenoton kesäkuumalla. Automatiikka toimii myös viileän talteenottona kuumimmilla kesähelteillä.


Tasavirtapuhaltimilla varustetuissa ilmanvaihtokoneissa tulo-poistosuhde ovat esivalittavissa portaattomasti. Vallox 90 SE, 096 SE, 110 SE ja 145 SE malleissa jokainen puhallinnopeus voidaan esivalita portaattomasti. Tämä helpottaa ilmavirtojen mittausta ja auttaa tekemään ilmanvaihtojärjestelmästä energiatehokkaan ja hiljaisen.

Vallox SE –mallien puhallinnopeutta voi ohjata myös valvonta-alakeskuksesta (VAK) tai kodinohjausjärjestelmästä tulevalla jänniteviestillä (0-10 VDC). Jänniteviestillä ohjataan peruspuhallus- eli miniminopeutta. Puhallinnopeutta voi säätää käsin tai anturien ohjaamana suuremmaksi, mutta ei pienemmäksi, kuin jänniteviestin ohjaama peruspuhallinnopeus. Ohjaimelta voi rajoittaa maksiminopeuden, jota suuremmalle nopeudelle anturit eivät puhallinnopeutta nosta. Jänniteviesti kytketään ilmanvaihtokoneen kytkentäkotelon VAK-liitäntään.

Vallox SE–mallit voi liittää myös LON- tai KNX-väylään lisävarusteisilla muuntimilla. Väylän kautta voi ohjata kaikkia ilmanvaihtolaitteen toimintoja ja lukea ilmanvaihtolaitteesta mm. puhallinnopeus-, lämpötila ja vikatietoja


  • ean13
    6415879114071
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...