Nedis SmartLife Avaimen Etsijä

BTKF10WT

14,52 €
15,29 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Akkukäyttöinen | 1x CR2032 | Paristot sisältyvät | Bluetooth® versio: 4.0 | Pariston ikä jopa: 1 Vuotta | Valkoinen | 1 kpl

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Tällä Nedis SmartLife Bluetooth -paikantimella löydät helposti arvoesineesi, kuten lompakon, käsilaukun, avaimet, matkalaukun ja jopa matkapuhelimesi. Voit käyttää paikanninta myös lasten tai lemmikkieläinten seuraamiseen. Pienikokoinen, Bluetooth 4.0 -teknologiaa käyttävä paikannin (ø 39 mm) toimii jopa 50 metrin säteellä.

Kuinka se toimii?
Jos olet kadottanut avaimesi, joihin paikannin on kiinnitetty, paina maksuttomassa Nedis SmartLife -sovelluksessa olevaa painiketta, niin paikannin alkaa toistaa ääntä, jotta löydät sen helposti. Paikannin toimii myös toiseen suuntaan. Oletetaan, että et löydä puhelintasi. Kun painat paikantimen painiketta kerran, puhelimesi alkaa toistaa ääntä, vaikka se olisi äänettömällä.

Aseta hälytys
Nedis SmartLife -sovelluksessa voit määrittää hälytyksen ilmoittamaan, kun puhelimesi ja paikantimen välinen yhteys katkeaa. Et enää koskaan hävitä tai unohda arvotavaroitasi.

Kun paikannin on matkapuhelimen Bluetooth-kantaman ulkopuolella, Nedis SmartLife -sovellus näyttää paikantimen viimeisimmän sijainnin, kun olit edelleen kantaman sisällä. Jos et vieläkään löydä kadottamaasi esinettä, voit jakaa sen sijainnin sovelluksessa muiden kanssa, jotta he voivat auttaa sinua.

Paikantimen soittoäänen voi valita kuudesta vaihtoehdosta ja äänenvoimakkuuden kahdesta vaihtoehdosta.

  • ean13
    5412810401604
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...