Nedis SmartLife Koristeellinen LED

WIFILXT02W200

47,49 €
49,98 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Puu | Wi-Fi | Lämpimästä kylmään valkoiseen | 200 LED's | 20.0 m | 10 x 2 m | Android™ / IOS

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Tämä lämpimänvalkoinen älykäs Wi-Fi-koristevalopuu on helppokäyttöinen. Riippuvamallisessa valopuussa on kymmenen 2 metrin valoköynnöstä, ja se on suunniteltu erityisesti lipputankoihin, katoksiin ja patioihin. Riippuvamallinen valopuu vie vain vähän tilaa mutta luo kauniin vaikutelman. Edistyksellinen älyteknologia tuo koristelusi uudelle tasolle. Voit säätää haluamasi kirkkauden sovelluksessa sekä valita jonkin yhdestätoista esimääritetystä liikekuviotehosteesta tai tasaisen tilan. Lisäksi voit helpottaa käyttöä asettamalla ajastuksia, jotta valoköynnös on aina valaistu oikeaan aikaan.

Amazon Alexa- tai Google Assistant -järjestelmien ääniohjauksen avulla voit myös sytyttää tai sammuttaa valot, himmentää niitä tai säätää niiden kirkkautta pelkällä äänikomennolla. Integroidun mikrofonitoiminnon ansiosta valot reagoivat musiikkiin tai muihin ääniin.

Kaapelin musta väri sopii hyvin kaikkiin taustoihin häiritsemättä silmää. 10 x 2 metrin valoköynnöksessä on yhteensä 200 LED-valoa, jotka on asetettu 10 senttimetrin välein. Virtajohto on 3 metriä pitkä, joten pituudesta ei ole pulaa. Tämä on erittäin kätevää, jos pistorasia on hieman kauempana. Puuta voi käyttää ulkotiloissa.

Helppo asentaa
Älykäs Wi-Fi-valoköynnös on helppo asentaa ilman yhdyskäytävää, ja sen voi yhdistää suoraan langattomaan verkkoon. Tämä tekee asentamisesta yksinkertaisempaa ja säästää kustannuksia. Voit ohjata valoja maksuttomalla Nedis SmartLife -sovelluksella ja asettaa automaatioita esimerkiksi ajastusten tai auringonlaskun perusteella tai muiden Nedis SmartLife -tuotteiden kanssa. Yhdessä Google Homen tai Amazon Alexan kanssa voit jopa muuttaa puun kuvioita äänikomennoilla.

  • ean13
    5412810404346
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...