Nedis SmartLife Seinäkytkin 3-as

WIFIWC10WT

36,09 €
37,99 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Wi-Fi | Päivänvarjo / Sulkija / Verho | Seinäkiinnitys | 300 W | Android™ / IOS | Lasi | Valkoinen

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Avaa ja sulje sähkötoimiset verhot, sälekaihtimet ja auringonsuojukset helposti älypuhelimella, tabletilla tai kodin ääniohjattavalla laitteella, joka tukee esimerkiksi Amazon Alexa- tai Google Home -järjestelmiä. Älykkään verhosäätimen voi myös määrittää toimimaan silloin, kun muita Nedis SmartLife -tuotteita kytketään päälle ja pois päältä, joten verhot voidaan esimerkiksi sulkea, kun valo sytytetään.

Helppo asentaa
Älykäs verhosäädin on helppo asentaa. Se yhdistetään langattomasti Wi-Fi-reitittimeen, eikä se vaadi erillistä keskitintä.

Huomaamaton
Säätimen virtaviivainen ja helposti puhdistettava lasipinta sulautuu sisustukseen, ja huomaamaton yksikkö on riittävän tehokas tukemaan järjestelmiä 300 wattiin saakka.

Ajasta ja yhdistä
Sovelluksella, joka toimii älykkään verhosäätimen aivoina, voit määrittää verhoille intuitiivisesti ajastukset (ihanteellinen ratkaisu jokapäiväiseen käyttöön ja hyvä turvallisuusominaisuus, jos olet poissa kotoa jonkin aikaa), sekä yhdistää sen muihin tuotteisiin, jotta voit luoda oman yhdistetyn älykotijärjestelmän.

Nedis SmartLife
Löydä laaja ja alati kasvava valikoima tuotteita, kuten polttimoita, katkaisijoita, pistorasioita, antureita ja kameroita, joita voi ohjata helppokäyttöisellä ja intuitiivisella sovelluksella. Koska ääniohjaus tukee Amazon Alexa- ja Google Home -järjestelmiä, etkä tarvitse muuta kuin nykyisen Wi-Fi-verkkosi, saat yhdistetyn älykodin helposti.
Etsitpä sitten yksittäistä älypolttimoa tai -pistorasiaa tai haluat automatisoida koko kotisi, tutustu siihen, kuinka helposti saatavilla älyteknologia on nykyään.

  • ean13
    5412810272839
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...