Nedis SmartLife Koristeellinen LED

WIFILXC04W250

53,19 €
55,99 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Jääpuikko | Wi-Fi | Lämpimästä kylmään valkoiseen | 240 LED's | 5.00 m | Android™ / IOS

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Helppokäyttöisessä älykkäässä Nedis Wi-Fi -jääpuikkovaloköynnöksessä on 48 jääpuikkoa, joissa on 240 LED-valoa 4–6 kuvioissa. Valot ovat säädettävissä kylmän valkoisesta lämpimään. Tämän jääpuikkovaloköynnöksen pituus 5 metriä ja jääpuikkojen pituudet 40/60 senttimetriä. Se soveltuu erinomaisesti seinä-, katto- ja ikkunakoristeeksi. Edistyksellinen älyteknologia tuo koristelusi uudelle tasolle. Voit sovelluksessa säätää haluamasi kirkkauden sekä valita jonkin yhdestätoista esimääritetystä liikekuviotehosteesta tai tasaisen tilan. Voit lisätä käyttömukavuutta asettamalla ajastimia ja rutiineja, jotta valoköynnös on aina valaistu oikeaan aikaan.

Amazon Alexa- tai Google Assistant -järjestelmien ääniohjauksella voit myös sytyttää tai sammuttaa valot, himmentää tai säätää niiden kirkkautta pelkällä äänikomennolla. Integroidun mikrofonitoiminnon ansiosta valot reagoivat musiikkiin tai muihin ääniin.

Kaapelin läpinäkyvä väri sopii hyvin kaikkiin taustoihin häiritsemättä silmää. Virtajohto on 3 metriä pitkä, joten pituudesta ei ole pulaa. Erittäin kätevä, jos pistorasia on hieman kauempana. Jääpuikkovaloja voi käyttää ulkotiloissa.

Helppo asentaa
Älykäs Wi-Fi -valoköynnös on helppo asentaa ilman yhdyskäytävää ja yhdistää suoraan langattomaan verkkoon. Tämä helpottaa asentamista ja säästää kustannuksia. Voit ohjata valoja maksuttomalla Nedis SmartLife -sovelluksella ja asettaa automaatioita aika-ajastusten, auringonlaskun tai muiden Nedis SmartLife -tuotteiden perusteella. Yhdessä Google Homen tai Amazon Alexan kanssa voit jopa muuttaa jääpuikkovalojen kuvioita äänikomennoilla.

  • ean13
    5412810404421
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...