Nedis SmartLife LED-Nauha

BTLS20RGBW

12,82 €
13,49 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Bluetooth® | Lämmin Valkoinen / RGB | SMD | 2.00 m | IP20 | 2700 K | 380 lm | Android™ / IOS

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Paranna television katselukokemusta SmartLife Bluetooth -LED-värivalonauhalla. Voit luoda tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen säätämällä kirkkautta ja väriä Nedis SmartLife -sovelluksessa älypuhelimellasi, kun olet Bluetooth-yhteyden piirissä. LED-nauhassa on sekä RGB- että valkoiset LED-valot. Näin voit valita loputtoman määrän värejä tunnelman tai tilanteen mukaan, mutta voit käyttää sitä myös arkipäivän lämpimään yleisvalaistukseen.

Television katselu pimeässä huoneessa takaa parhaimman katselukokemuksen. Tämä voi kuitenkin uuvuttaa silmiä televisioruudun ja pimeän ympäristön suuren valoeron vuoksi. Tämä LED-nauha ratkaisee nämä ongelmat, sillä se valaisee television himmennettävällä valolla, jonka väri on säädettävissä, jolloin se ei heijastu kuvaruutuun.

LED-nauha muodostaa yhteyden suoraan älypuhelimeen Bluetoothin välityksellä, joten Wi-Fi-yhteyttä tai erillistä keskitintä ei tarvita. Nauhaa voi käyttää missä tahansa, kunhan käytössä on aktiivinen USB-portti. Tee kodistasi elokuvateatteri tai pelistadion liittämällä LED-nauha helposti television tai tietokoneen USB-porttiin. Voit myös liittää LED-nauhan seinälaturiin, autolaturiin tai varavirtalähteeseen ja ottaa sen mukaasi.

Tämä LED-nauha ei ole päällystetty silikonipinnoitteella, mikä lisää joustavuutta ja maksimoi sijoitteluvaihtoehdot. Nauha sopii myös jyrkkiin kulmiin ja tiukkoihin käännöksiin, joten voit sijoittaa sen juuri haluamaasi paikkaan. Taustapuolen 3M-teippi on helppo kiinnittää.

2 metrin pituutta voidaan lyhentää 33 mm:n välein leikkaamalla nauhaa saksilla. Näin LED-nauha sopii kaikkiin televisioihin.

  • ean13
    5412810335077
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...