Nedis SmartLife Palovaroitin

ZBDS10WT

36,09 €
37,99 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Zigbee 3.0 | Akkukäyttöinen | Anturin käyttöikä: 10 Vuotta | EN 14604 | 85 dB | Valkoinen | 1 kpl

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Pienikokoinen Nedis ZigBee -savuilmaisin varoittaa lähistöllä olevia savusta kovaäänisellä hälytyksellä ja lähettää hälytyksen puhelimeesi sijainnistasi riippumatta.

Kompaktin 43 x 43 mm:n (ilman jalustaa) kokonsa ansiosta se on 75 % pienempi kuin useimmat ilmaisimet, ja sen voi sijoittaa huomaamattomasti. Silti se on riittävän suuri tehokkaalle 10 vuotta kestävälle anturille ja hälyttimelle, joka antaa 85 desibelin varoituksen palon varhaisimmassa vaiheessa.

Savuilmaisin on erittäin helppo asentaa joko mukana toimitetuilla 3 m:n teipillä tai ruuveilla. Mukana toimitettu litiumparisto kestää viisi vuotta ennen kuin se on vaihdettava. Saat myös muistutuksen vaihdosta puhelimeesi.

Asenna savuilmaisin maksuttomaan Nedis SmartLife -sovellukseen yhdistämällä se ZigBee-yhdyskäytävään (WIFIZBxxx) langattomasti. Savuilmaisin voidaan yhdistää toisiin SmartLife-tuotteisiin, jolloin käytettävissä on lisää turvallisuusominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi älylamput, jotka syttyvät, kun havaitaan savua, ja mahdollistavat näin turvallisen ulospääsyn.

Nedis SmartLife
Tutustu laajaan, alati kasvavaan tuotevalikoimaamme, johon kuuluu esimerkiksi lamppuja, katkaisijoita, pistorasioita, antureita ja kameroita. Kaikkia tuotteita voidaan ohjata helppokäyttöisellä ja intuitiivisella sovelluksella. Etsitpä sitten yksittäistä älylamppua tai -pistoketta tai haluatpa automatisoida koko kotisi, valikoimastamme löydät tarvitsemasi älyteknologian.

  • ean13
    5412810401635
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...