Nedis SmartLife Koristeellinen LED

WIFILXC04W400

64,59 €
67,99 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Jääpuikko | Wi-Fi | Lämpimästä kylmään valkoiseen | 400 LED's | 8.00 m | Android™ / IOS

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Tässä helppokäyttöisessä älykkäässä Nedis-Wi-Fi-jääpuikkovaloköynnöksessä on 80 jääpuikkoa ja 400 kylmästä lämpimään valkoiseen säädettävää LED-valoa kuviolla 4-6. Tämä jääpuikkovaloköynnös on 8 metriä pitkä, ja jääpuikkojen pituudet ovat 40/60 senttimetriä. Se soveltuu erinomaisesti seinä-, katto- ja ikkunakoristeeksi. Edistyksellinen älyteknologia tuo koristelusi uudelle tasolle. Voit haluamasi kirkkauden lisäksi valita sovelluksessa jonkin yhdestätoista esimääritetystä liikekuviotehosteesta tai tasaisen tilan. Lisäksi voit helpottaa käyttöä asettamalla erilaisia ajastuksia, jotta valoköynnös on aina valaistu oikeaan aikaan.

Amazon Alexa- tai Google Assistant -järjestelmien ääniohjauksella voit myös sytyttää tai sammuttaa valot, himmentää niitä tai säätää niiden kirkkautta pelkällä äänikomennolla. Integroidun mikrofonitoiminnon ansiosta valot reagoivat musiikkiin tai muihin ääniin.

Kaapelin läpinäkyvä väri sopii hyvin kaikkiin taustoihin häiritsemättä silmää. Virtajohto on 3 metriä pitkä, joten pituudesta ei ole pulaa. Tämä on erittäin kätevää, jos pistorasia on hieman kauempana. Jääpuikkovaloja voi käyttää ulkotiloissa.

Helppo asentaa
Älykäs Wi-Fi-valoköynnös on helppo asentaa ilman yhdyskäytävää, ja sen voi yhdistää suoraan langattomaan verkkoon. Tämä tekee asentamisesta yksinkertaisempaa ja säästää kustannuksia. Voit ohjata valoja maksuttomalla Nedis SmartLife -sovelluksella ja asettaa automaatioita esimerkiksi ajastusten tai auringonlaskun perusteella tai muiden Nedis SmartLife -tuotteiden kanssa. Yhdessä Google Homen tai Amazon Alexan kanssa voit jopa muuttaa jääpuikkovalojen kuvioita äänikomennoilla.

  • ean13
    5412810404445
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...