LTO-LAITE VALLOX 51K MV L

7912136

2 125,30 €
3 602,20 € (Säästä 41%)
Sisältää alv:n
Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Liesikuvullinen Vallox 51K MV-ilmanvaihtokone yhdistää ilmanvaihdon ja lieden kärynpoiston - tehokkaasti ja tilaa säästäen. Keittiökaapistoon integroitava ilmanvaihtokone on täydellinen ratkaisu erityisesti pieniin asuntoihin, joissa ei haluta tinkiä estetiikasta. Kaapistoon sijoitetusta koneesta jää näkyviin vain modernin Captura-liesikuvun pelkistetyn tyylikäs etupaneeli kapasitiivisine kytkimineen.

Hiljaisen ja energiatehokkaan Vallox 51K MV-ilmanvaihtokoneen avulla asuntokohtainen ilmanvaihto on helppo toteuttaa yksiöihin, kaksioihin ja pienehköihin kolmioihin. Kaapistoon integroitu kone on tyylikkäästi poissa silmistä, mutta suodattimien vaihto ja muut huoltotoimet onnistuvat vaivatta. Huollettavuutta parantaa myös koneesta kokonaisena irrotettava sähkökokoonpano.

Vallox 51K MV sopii ihanteellisesti keittiöasennukseen paloturvallisen metallirakenteensa ansiosta. Koneen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota sen ääniteknisiin ominaisuuksiin, joten kone tehostaa asunnon ilmanvaihtoa hiljaisesti ja huomaamatta. Ilmanvaihtokoneen vuosihyötysuhde on 77 %. Liesikuvun poistoilman kulku lämmöntalteenottokennon kautta lisää koneen energiatehokkuutta.

Vallox 51K MV-ilmanvaihtokoneen ohjaus tapahtuu Vallox Captura -liesikuvulla, joka tilataan aina erikseen. Liesikuvun moottoroitu tehostusläppä nostaa avautuessaan automaattisesti koneen puhallinnopeutta ja sulkeutuu tarvittaessa ajastetusti tunnin kuluttua. Ilmanvaihtokoneeseen voi halutessaan liittää myös lisävarusteena hankittavan ohjaimen. Koneen käyttöönotto voidaan suorittaa tietokoneella tai erikseen hankittavalla käyttöönotto-ohjaimella.

Vallox 51K MV:n voi kytkeä ilmaiseen MuVallox Cloud -pilvipalveluun tai taloautomaatioon (Modbus ja KNX).
Toimitukseen sisältyvät lisävarusteet: Vesilukko SilentKlick, seinäkiinnityslevy, tarvikepussi peiteoven kiinnitykseen.
  • ean13
    6415879121369
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...