Nedis Robot Pölynimuri

WIFIVCR001CBK

161,49 €
169,99 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Satunnainen | Wi-Fi | Keräyssäiliön tilavuus: 0.2 l | Automaattinen lataus | Maksimi käyttöaika: 90 min | Musta | Android™ / IOS

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Tämä älykäs 3-in-1-Wi-Fi-robotti-imuri voi lakaista, imuroida ja pyyhkiä kotisi sinun keskittyessäsi muihin asioihin, tai vaikka et olisi kotona lainkaan. Yhdistä laite kodin Wi-Fi-verkkoon ja käytä sitä Nedis SmartLife -sovelluksen (iOS ja Android), kaukosäätimen tai robotin painikkeiden kautta. Se tukee myös ääniohjausta Alexan ja Google Assistantin avulla.

3-in-1-robotti-imuri, jonka 1 400 Pa:n imuteho riittää kaikenlaisten lattioiden imurointiin. Pyyhkimistoiminnon ansiosta sitä voi käyttää myös kovilla lattiapinnoilla. Lisää säiliöön vettä, niin imuri pyyhkii lattian välittömästi imuroinnin jälkeen.

Kaksi reunaharjaa lakaisee seinien ja muiden kohteiden läheltä ohjaten pölyn ja roskat keskelle, josta hiiliharjaton 1 400 Pa:n moottori imee ne tehokkaasti. Anturit havaitsevat lähistöllä olevat seinät, esteet ja pudotukset (portaikot). Kun siivous on suoritettu tai kun akku on tyhjä, imuri palaa automaattisesti laturiin latautumaan, joten se on aina valmiina seuraavaa työtä varten. Robotti-imurissa on HEPA-suodatin, joka poistaa ilmasta kaikki hienojakoiset hiukkaset, mikä vähentää allergiaoireista aiheutuvaa haittaa. Tehokkaan litiumioniakun ansiosta robotti-imuri toimii keskeytyksettä 90 minuutin ajan ja latautuu nopeasti.

Voit ajastaa päivä- tai viikkosiivouksen tai lähettää imurin suoraan tiettyyn paikkaan kotonasi. Imurissa on myös kauko-ohjain, joten sitä on helppo ohjata suoraan. Kun yhdistät laitteen muihin Nedis SmartLife -sovelluksen älytuotteisiin, voit myös määrittää automaation, jolloin imuri aloittaa siivouksen automaattisesti lähdettyäsi kotoa tai sammutettuasi valot yöllä.

  • ean13
    5412810335503
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...