Nedis SmartLife-tunnelmalamppu

WIFILD10RGBW

88,34 €
92,99 € (Säästä 5%)
Sisältää alv:n

Wi-Fi | Tube | 600 lm | Lämpimästä kylmään valkoiseen / RGBIC | 2700 - 6500 K | 36 W | Metalli

Tilattavissa Toimitusaika vahvistetaan erikseen

 

Turvallista ostamista

 

Nopeat toimitukset

 

14 päivän palautusoikeus

Nämä kaksi huippulaadukasta älykästä pöytälamppua ovat ohuita ja minimalistisia. Niiden kiinteä metallikotelo sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin. 55 cm korkeat pöytävalaisimet mahtuvat jokaiseen kaappiin ja jokaiselle pöydälle. Voit ohjata valojasi ja luoda kotiisi oikean tunnelman.

Molemmissa pöytävalaisimissa on 72 LED-valoa, joiden ansiosta väritilat ovat erittäin tasaiset. Nedis SmartLife -sovelluksessa voit valita 12 esiasetettua dynaamista tai staattista tilaa. Lisäksi voit säätää värilämpötiloja ja lisätä valaisimen tunnelmaa. Värilämpötilaksi voi valita viileämpiä tai lämpimämpiä sävyjä 2 700 – 6 500 K:n välillä. Siksi nämä valaisimet sopivatkin kaikenlaisiin tiloihin, kuten makuuhuoneisiin, pelihuoneisiin sekä kotitoimistoihin ja työhuoneisiin. Lamppu tukee myös Siri-, Amazon Alexa- ja Google Home -virtuaaliavustajien puhekomentoja.

Helppo asentaa
Sinun ei tarvitse olla tekniikkanero eikä sähköasentaja, että voit ohjata ja automatisoida kodin sähkölaitteita. Tarvitset vain älykkään kulmavalaisimen ja Wi-Fi-reitittimen. Intuitiivisen sovelluksemme avulla voit kytkeä ja katkaista koneiden virran etätoiminnolla ja automaattisesti.
Määritä ajastukset ja yhdistä muihin älytuotteisiin
Ajasta kulmavalaisin syttymään ja sammumaan milloin tahansa ja palaa valmiiksi valaistuun kotiin. Voit myös määrittää valon syttymään tai sammumaan automaattisesti auringonlaskun tai -nousun aikaan. Tämä auttaa pitämään murtovarkaat loitolla, koska näyttää siltä, että olet kotona. Voit nauttia lomistasi ilman huolia. Lisäksi voit luoda hetkessä erilaisia tunnelmavalaistuksia pariliittämällä kulmavalaisimen muihin Nedis SmartLife -sarjan tuotteisiin.

Nedis SmartLife
Tutustu laajaan ja jatkuvasti kasvavaan tuotevalikoimaan, johon kuuluu esimerkiksi lamppuja, kytkimiä, pistorasioita, antureita ja kameroita.
Etsitpä sitten yksittäistä älylamppua tai -pistorasiaa tai haluat automatisoida koko kotisi, tutustu siihen, kuinka helposti saatavilla älyteknologia on nykyään.

  • ean13
    5412810415311
Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa

Loading...